LS2 OF599 Spitfire

Wij bieden een ruim assortiment helmen van LS2 en ROCC aan. Ook kunt u bij ons terecht voor kleding van Büse. Hieronder een greep uit ons assortiment, we voegen regelmatig nieuwe producten toe aan de lijst. We hebben een zeer uitgebeide collectie Büse kleding op voorraad, zowel textiel als leer, maar denk ook aan jeans en casual jassen, of thermo onderkleding. Daarnaast is de volledige collectie op bestelling verkrijgbaar.

Handen en voeten zijn bij ons ook aan het juiste adres, met een uitgebreide collectie Büse motorlaarzen en schoenen is er voor ieder wat wils te krijgen zoals een leuke sneaker maar ook bijvoorbeeld een dameslaars met hak. Handschoenen bieden wij aan van het merk LS2 en Büse, zomer, winter, sport of tour, keuze genoeg.

Wees van harte welkom in onze showroom, wij helpen u graag verder.

De LS2 Spitfire is een moderne helm met klassieke uitstraling die niet misstaat bij een cruiser of café racer. Deze helm is in meerdere kleuren leverbaar en het opklapbare zonnevizier is te vervangen voor een blank viezier.

Solid € 109,00

Design € 119,00

LS2 biedt meerdere schaalmaten met aangepaste hoogwaardige comfort vuller evenals 3D laser-gesneden plastic foam voor een perfecte pasvorm en comfort.

Gemaakt van HPTT
In het HPTT-proces, dat werd ontwikkeld uitsluitend door onze technici, wordt een mengsel van ABS geïnjecteerd in mallen. 

Twee posities zonneklep
Zoals de meeste LS2 helmen heeft de Spitfire een zonnevizier die voor op zonnige dagen. Het kan worden vervangen door blank vizier. 

Snelsluiter
De metalen gesp combineert met een hoge kwaliteit kin riem met een kunststof tong met tanden.  Opties voor aanpassing worden geboden door de Kinsluiting aan de zijkant van de metalen gesp.

Motoren  |  Brommers  |  Scooters 
© 2024 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring