Welkom bij Motorini

Vanaf 15 december 2020 zijn er nieuwe maatregelen van kracht, dit betekent dat er bij ons ook dingen gaan veranderen, maar wij blijven klaar staan om er voor te zorgen dat u kan blijven rijden!

Onze werkplaats blijft open! 
Onderhoud en reparatie uitsluitend op afspraak.   
maak uw afspraak per email: info@motorini.nl of telefoon: 0113-320014.
BELANGRIJK: vermeld kenteken en kilometerstand van het voertuig en uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. 

U kunt uw voertuig op afspraak bij ons brengen/halen en de sleutel afgeven/ophalen aan de servicebalie. We vragen u om gepaste afstand van elkaar te houden, met pin te betalen en wanneer u klachten (niesen/hoesten) heeft thuis te blijven.

Ophalen en eventueel terug bezorgen van uw motor of scooter is mogelijk. Ophalen voor een onderhoudsbeurt is in de wintermaanden gratis. Terug bezorgen binnen een afstand van 20km kost € 20,-.

Onderdelen en accessoires -update-
Onderdelen zijn op bestelling leverbaar en mogen worden opgehaald aan onze service balie. In overleg kan de bestelling aan huis worden geleverd. Bestel per email: info@motorini.nl of telefoon: 0113-320014. Bij thuislevering ontvangt u uw factuur per e-mail en na betaling bezorgen wij uw onderdelen in overleg. Vanaf € 20,00 gratis levering binnen een afstand van 20km, daaronder € 5,00 bezorgkosten. Bij een grotere afstand dan 20 km zijn de bezorgkosten € 5,00 en gaat de verzending via DHL. Losse verkoop zonder bestelling in de winkel is tijdelijk niet mogelijk.

Verkoop motoren en scooters
Onze showroom moeten wij helaas tijdelijk sluiten met nieuwe Covid-19 maatregelen. Verkoop kan gelukkig wel doorgaan op afstand. Mocht u een scooter of motor willen aanschaffen neem dan telefonisch contact op. We kunnen de motor of scooter bij u thuis afleveren. Proefrijden is vooralsnog niet mogelijk, daarover zijn nog te veel onduidelijkheden.

Aflevering voertuigen 
Heeft u een scooter of motor gekocht? Dan komen wij deze aan huis afleveren binnen afstand van 20 kilometer. Anders in overleg.

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook, Instagram of houdt onze website in de gaten voor alle wijzigingen en ons actueel beleid.
Maak nu uw afspraak voor een winterbeurt en wij halen uw motor of scooter gratis op!
Klik hier voor alle informatie!

Heeft u vragen over E5 / E10 benzine? Kilk hier!

Wij zijn een all-round bedrijf gespecialiseerd in motoren, brommers en scooters.
Uw adres voor verkoop, onderhoud, reparatie en inkoop van motoren, bromfietsen en scooters. Wij zijn sterk in alle merken, zowel nieuw als gebruikt.

             

 


Wij zijn officiëel merkdealer voor: KYMCO, PEUGEOT, SYM en Super Soco. Daarnaast leveren wij nieuwe motoren van nagenoeg alle merken op aanvraag.

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie aan alle merken.
 

Motoren  |  Brommers  |  Scooters  |  Quads 
© 2021 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring