Helmen en kleding

Wij bieden een ruim assortiment helmen van LS2 en ROCC aan. Ook kunt u bij ons terecht voor kleding van Büse. Hieronder een greep uit ons assortiment, we voegen regelmatig nieuwe producten toe aan de lijst. We hebben een zeer uitgebeide collectie Büse kleding op voorraad, zowel textiel als leer, maar denk ook aan jeans en casual jassen, of thermo onderkleding. Daarnaast is de volledige collectie op bestelling verkrijgbaar.

Handen en voeten zijn bij ons ook aan het juiste adres, met een uitgebreide collectie Büse motorlaarzen en schoenen is er voor ieder wat wils te krijgen zoals een leuke sneaker maar ook bijvoorbeeld een dameslaars met hak. Handschoenen bieden wij aan van het merk LS2 en Büse, zomer, winter, sport of tour, keuze genoeg.

Wees van harte welkom in onze showroom, wij helpen u graag verder.

Helmen

Wij bieden een ruim assortiment helmen van LS2 en ROCC. Integraal, systeem, urban of cross, maar ook kinderhelmen kunt u vinden in onze showroom! 

Op zoek naar een bijpassende crossbril? Ook deze zijn bij ons uit voorraad te verkrijgen!

Heren en dames kleding

Bij Motorini kunt u ook terecht voor kleding van LS2 en Büse. Klik verder voor een greep uit ons assortiment, we voegen regelmatig nieuwe producten toe aan de lijst!

Handschoenen

Vind uw ideale handschoenen voor zomer of winter. We bieden handschoenen van LS2 en Büse. Leer of textiel, doorwaai of waterdicht, wij bieden voor elk wat wils. 

Laarzen / schoenen

Wij verkopen laarzen van het merk Büse. Een deel van de collectie hebben wij in voorraad staan, maar alle modellen laarzen en schoenen kunnen wij leveren op korte termijn.

Via deze link wordt u doorgewezen naar de website voor de volledige collectie.

Junior

Crossen op de crossbaan, mee achterop de scooter of de motor, ook voor de kinderen kunt u bij Motorini terecht! Zowel kleding, helmen als handschoenen kunnen wij leveren in kindermaten!

Kleding en accessoires

Naast reguliere motorkleding, laarzen en helmen hebben wij ook aanverwante producten in onze collectie zoals thermokleding, halswarmers, maar denk ook aan afdekhoezen en sloten in ons assortiment.

Motoren  |  Brommers  |  Scooters 
© 2024 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring