Handschoenen

Wij bieden een ruim assortiment helmen van LS2. Daarnaast zijn veel andere merken ook op bestelling leverbaar. Verder kunt u bij ons terecht voor kleding van LS2 en Büse. Hieronder een greep uit ons assortiment, we voegen regelmatig nieuwe prducten toe aan de lijst! We hebben een zeer uitgebeide collectie Büse kleding op voorraad, uiteraard ook dameskleding!

LS2 Ray handschoen

LS2 Ray handschoen

€ 34,90

Macna Intro RTX Winterhandschoen

Heerlijke winterhandschoen voor een scherpe prijs! Waterdicht en ademend door het Raintex membraam. Gevoerd met Thermolite isolatie. Temper foam knokkel protectie voor bescherming van uw hand tijdens een val. 30 graden gesp, voor meer bewegingsvrijheid bij de pols.

€ 39.95

LS2 URBS Motorhandschoen

Deze zeer soepele handschoen is wind- en waterdicht. Mooi afgewerkt met zachte materialen. De ideale handschoen voor de koudere dagen.

€ 39.90

LS2 Swift race handschoen

LS2 Swift race handschoen. Meerdere kleuren leverbaar.

€ 89,90

LS2 Frost winterhandschoen

Met deze degelijke winterhandschoenen zit u goed. Uitstekende bescherming en isolatie. De combinatie van textiel en geitenleer geven deze handschoen met touch-vinger een uitstekend gevoel in de vingers, zonder kou! Waterdicht uiteraard.

€ 69,95

LS2 Spark handschoen

LS2 Spark handschoen

€ 69,90

Büse Open Road EVO handschoen

Büse Open Road EVO handschoenen

€ 49,95

Büse Pit Lane Pro handschoen

Büse Pit Lane Pro handschoenen

€ 89,95

MKX Poliamid winterhandschoen

MKX Poliamid winterhandschoenen.
Deze handschoenen zijn gemaakt van Polyester, leer en Cordura.Tevens hebben ze een Thinsulate voering zodat ze heerlijk warm zijn. De handschoenen zijn waterproof en ademend.

€ 29.95

Motoren  |  Brommers  |  Scooters 
© 2022 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring