helmen

Wij bieden een ruim assortiment helmen van LS2. Daarnaast zijn veel andere merken ook op bestelling leverbaar. Verder kunt u bij ons terecht voor kleding van LS2 en Büse. Hieronder een greep uit ons assortiment, we voegen regelmatig nieuwe prducten toe aan de lijst! We hebben een zeer uitgebeide collectie Büse kleding op voorraad, uiteraard ook dameskleding!

Combo

LS2 OF573 Twister

Voor de stedelijke rijder die een eenvoudige jethelm met zonnevizier zoekt heeft LS2 de OF573 Twister 2 uitgebracht. Deze helm heeft een lang vizier tegen wind en regen en een zonnevizier die eenvoudig ingetrokken kan worden. Wat de OF573 Twister 2 eenvoudig maakt is dat de helm makkelijk aan te trekken is en weinig ruimte in beslag neemt. LS2 OF573 Twister 2 motorhelm materiaal en vizieren Dankzij een polycarbonaat buitenschaal en EPS binnenschaal biedt de LS2 OF573 Twister 2 voldoende impactbescherming.

Solid € 109,90

Design € 119,90

Alter

LS2 MX701 Explorer HPFC

De LS2 Explorer glasvezel helm is een complete adventure motorhelm met een agressief uiterlijk. De motorhelm is ontwikkeld voor de avontuurlijke rijder voor zowel verhard als onverhard terrein. De helm is gemaakt van glasvezel en is verkrijgbaar in drie verschillende schalen. De LS2 Explorer beschikt over een krasbestendig vizier en een zonnevizier die in combinatie met de zonneklep zorgen dat de zon je zicht niet ontneemt. Dankzij het Quick-release systeem kun je het vizier gemakkelijk verwisselen. De LS2 Explorer heeft en Dubbel-D sluiting en een emergency release systeem. Door de ventilatie-inlaten op de kin en de bovenzijde en de ventilatie-uitlaat op de achterzijde geniet je van verkoeling en frisse lucht. De anti-bacteriële en ademende binnenzijde is uitneem- en wasbaar.

Solid € 299,90

Design € 329,90

Solid

LS2 OF558 Sphere

Lichtheid en bescherming gecombineerd met een stijlvol design. Deze helm past in nagenoeg elke buddybak van elk merk scooter. Leverbaar in mat zwart en wit. Er zijn veschillende soorten vizieren leverbaar: kort, lang, getint, enz. 

€ 74,90

Solid

LS2 OF558 Sphere Luxe

Lichtheid en bescherming gecombineerd met een stijlvol design. Deze helm past in nagenoeg elke buddybak van elk merk scooter. Nu ook als luxe uitvoering in de vorm van de Sphere Luxe met chrome afwerking en LS2 logo. Er zijn veschillende soorten vizieren leverbaar: kort, lang, getint, enz. 

Solid € 99,90

Design € 109,90

Axis

LS2 FF902 Scope

Met de FF902 heeft LS2 een goede instapsysteemhelm weten te vormen. Het zachte prijskaartje in combinatie met de functionaliteiten die je van een systeemhelm verwacht maken het een aantrekkelijke budget optie. Ongewoon voor een helm in deze prijsklasse is het aantal groottes waarin de helmschaal is uitgevoerd, drie welgeteld. Een geïntegreerd zonnevizier en de mogelijkheid om het kraswerende vizier uit te breiden met een pinlock, geven de drager onder iedere omstandigheden voldoende zicht. Ook ventilatie is zeker niet vergeten. De agressieve lucht-uitlaten zorgen voor goede verkoeling gedurende zweterige 's zomerse ritten, gepaard met een open klep is dit jouw beste optie tot overleven.

Solid € 159,90

Design € 179,90

Astro

LS2 MX700 Subverter EVO

In de wereld van motor crosshelmen is een nieuwe ster geboren; LS2 noemt hem de Subverter EVO.
De maatstaven zijn weer compleet verlegt naar een nog hoger niveau van comfort, veiligheid en ook niet onbelangrijk; looks!

Solid € 169,90

Design € 189,90

Black Flag

LS2 OF599 Spitfire

De LS2 Spitfire is een moderne helm met klassieke uitstraling die niet misstaat bij een cruiser of café racer. Deze helm is in meerdere kleuren leverbaar en het opklapbare zonnevizier is te vervangen voor een blank viezier.

Solid € 109,90

Design € 119,90

Codex

LS2 FF900 Valiant ll

De LS2 FF900 Valiant II is een uitstekende systeemhelm van LS2 voor Adventure/Touring rijders. Een systeemhelm is ideaal als je vele uren op jouw zadel doorbrengt. Dit is omdat ze je hele hoofd bedekken zoals bij een integraalhelm en daarnaast het gemak bieden van een jethelm, dankzij het opklapbare kinstuk. Als je op zoek bent naar een helm die gemaakt is voor comfort, dan zijn systeemhelmen de juiste keuze. 

Solid € 329,90

Noir € 339,90

Design € 359,90

Solid

LS2 FF399 Valiant

De LS2 FF399 Valiant is een uitstekende systeemhelm van LS2 voor Adventure/Touring rijders. Een systeemhelm is ideaal als je vele uren op jouw zadel doorbrengt. Dit is omdat ze je hele hoofd bedekken zoals bij een integraalhelm en daarnaast het gemak bieden van een jethelm, dankzij het opklapbare kinstuk. Als je op zoek bent naar een helm die gemaakt is voor comfort, dan zijn systeemhelmen de juiste keuze.

Solid € 299,90

Splitter

LS2 FF811 Vector II HPFC

De FF811 Vector ll is een evolutie van de FF397 Vector integraal helm. Deze helm is net als de FF397 ideaal voor de sport-touring rijder. De motorhelm heeft een buitenschaal van glasvezel waardoor de helm goede bescherming biedt en bovendien ook erg licht is. De LS2 FF811 Vector ll heeft een groot vizier met een anti-condens systeem en is daarnaast uitgerust met een zonnevizier.

BINNEKORT VERKRIJBAAR! 

PREV 1 2 NEXT
Motoren  |  Brommers  |  Scooters 
© 2022 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring