LS2 FF906 Advant

Wij bieden een ruim assortiment helmen van LS2 en ROCC aan. Ook kunt u bij ons terecht voor kleding van Büse. Hieronder een greep uit ons assortiment, we voegen regelmatig nieuwe producten toe aan de lijst. We hebben een zeer uitgebeide collectie Büse kleding op voorraad, zowel textiel als leer, maar denk ook aan jeans en casual jassen, of thermo onderkleding. Daarnaast is de volledige collectie op bestelling verkrijgbaar.

Handen en voeten zijn bij ons ook aan het juiste adres, met een uitgebreide collectie Büse motorlaarzen en schoenen is er voor ieder wat wils te krijgen zoals een leuke sneaker maar ook bijvoorbeeld een dameslaars met hak. Handschoenen bieden wij aan van het merk LS2 en Büse, zomer, winter, sport of tour, keuze genoeg.

Wees van harte welkom in onze showroom, wij helpen u graag verder.

Universele systeemhelm met kingedeelte met 180° rotatie voor uitstekende bescherming, maximaal comfort en eenvoudig gebruik. Helmschaal gemaakt van ons KPA-materiaal voor grote veiligheid en een laag gewicht. Perfect om onder alle weersomstandigheden van motorrijden te genieten. Krasbestendig vizier voorbereid voor het Pinlock Max Vision anti-condenssysteem. Geïntegreerd zonnevizier.

Verkrijgbaar in maat XS t/m 3XL.

Solid: €299,00

Decor: €349,00

Soort Materiaal

KPA

Sluiting

Snelsluiting

Geïntegreerd zonnevizier

Ja

Noodbevrijding systeem

Ja

Binnenvoering uitneembaar

Nee

Pinlock

Inclusief Pinlock Max 120

Voor bereiding intercom systeem

Ja

Schalen

Twee schalen

Maat

M

Keuring

ECE 22.06,

Motoren  |  Brommers  |  Scooters 
© 2024 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring