Avondvierdaagse 2024

 

Motorini organiseert dit jaar als vanouds de avondvierdaagse! Wij rijden vier verschillende routes door onze mooie Zeeuwse provincie en pikken soms een klein stukje Brabant mee! Wanneer wij welke route rijden blijft een verrassing! 

Het is de bedoeling dat wij rond 18:30 verzamelen bij Motorini en uiterlijk rond 19:00uur wegrijden, na ongeveer een uurtje stoppen wij voor een hapje en een drankje. Wij zorgen voor een locatie, de kosten zijn voor uzelf. Daarna rijden wij weer verder richting Motorini waar wij tussen 21:30-22:00 terug zullen zijn. 

Om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij ervoor gekozen dat er maximaal 30 motoren kunnen inschrijven. Passagiers zijn uiteraard ook welkom!

Heeft u zelf geen motor? Geen probleem! Huur deze dag een motor tegen 20% korting, reserveer de motor tijdig via onze website, de korting wordt achteraf aan de kassa toegepast.

Het is niet verplicht om alle vier de avonden mee te rijden, u mag zelf opgeven welke datum u mee wilt rijden, geef dit duidelijk aan in de mail naar info@motorini.nl.

Mocht het echt heel slecht weer zijn dan wordt de rit geannuleerd.

Wij hebben er zin in, geef u snel op, vol=vol!

 

Motoren  |  Brommers  |  Scooters 
© 2024 MOTORINI
STATIONSWEG 28 | KRUININGEN - YERSEKE | 4416 PJ | TEL: 0113 - 320014
privacy verklaring